Politica de returnare și rambursare

Dedicăm timp și efort semnificativ pentru a ne asigura că fiecare produs pe care îl livrăm corespunde exact specificațiilor dumneavoastră. Pentru a susține acest obiectiv, vă rugăm să analizați cu atenție politica noastră de returnare și rambursare.

Nu se returnează: Toate produsele noastre sunt făcute la comandă, adaptate la specificațiile dvs. unice. Din cauza acestui serviciu extrem de personalizat, nu putem accepta retururi. Înainte de a da confirmarea finală pentru comanda dvs., vă încurajăm să verificați de două ori toate opțiunile de personalizare (mărime, culoare, design) pentru a vă asigura că acestea vă satisfac.

Nu se fac rambursări: Din cauza naturii modelului nostru de afaceri, care implică produse personalizate, nu oferim rambursări. Vă rugăm să rețineți că, după ce ați dat confirmarea finală a comenzii, începem imediat procesul de creare a produsului dvs., alocând materiale și resurse. În consecință, orice cerere de anulare formulată după confirmarea finală a comenzii nu poate fi respectată.

Probleme legate de produs: Dacă primiți comanda și există un defect al produsului sau dacă produsul nu corespunde specificațiilor originale ale comenzii dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați imediat. La primirea reclamației dumneavoastră, vom analiza cazul și vom încerca să rectificăm orice eroare reală cât mai repede posibil.

Scopul nostru este de a vă garanta satisfacția. Dacă aveți nelămuriri sau aveți nevoie de asistență cu privire la comanda dvs., nu ezitați să contactați echipa noastră de asistență. Suntem aici pentru a vă ajuta și apreciem înțelegerea și cooperarea dumneavoastră în ceea ce privește politica noastră de returnare și rambursare.