Despre noi

Vă adresăm o invitație călduroasă de a ne însoți într-o călătorie prin lumea fascinantă a imprimării textilelor, un instrument versatil și larg răspândit pe piețele de publicitate occidentale!

Susținuți de o tehnologie inovatoare de ultimă generație, ne mândrim cu faptul că realizăm atât elemente decorative pentru interior și exterior (de exemplu, bannere, steaguri, fanioane), cât și echipamente și accesorii sportive personalizate chiar aici, în România. Toate creațiile noastre prind viață pe materiale textile, folosind cerneluri ecologice și rezistente.

Cu toate acestea, inovarea nu este doar o aspirație pentru noi – este o căutare zilnică. În fiecare zi ne străduim să oferim cele mai creative soluții de expunere pentru clienții noștri, pasiunea noastră se manifestă în munca noastră, reflectând deschiderea noastră către noutate și diversitate. Dacă vă imaginați un display pentru un stand de expoziție, un spațiu comercial, o galerie de artă, un showroom sau chiar un stadion, ați găsit echipa potrivită! Ne bucurăm de provocări și nimic nu ne aduce o bucurie mai mare decât să vedem admirația de pe fețele clienților noștri atunci când văd o treabă bine făcută.

Abordarea noastră flexibilă poate fi atribuită locației noastre strategice în inima țării, la Sibiu. Produsele noastre ajung rapid la orice destinație din țară sau din străinătate, fiecare articol fiind o mărturie a eforturilor noastre de a menține tradiția tradițională a calității germane, adânc înrădăcinată în contextul nostru cultural.

Apreciem în mod fundamental eficiența serviciilor noastre și, având în vedere acest lucru, am organizat o unitate de producție și depozitare de peste 3.000 de metri pătrați. Acest lucru garantează operațiuni fără întreruperi în cadrul departamentelor noastre de cusut, imprimare digitală și broderie computerizată.

Suntem Metropolis, o companie cu capital 100% românesc, care a început în urmă cu peste 20 de ani ca o modestă afacere de familie specializată în producția de textile. În ton cu tendințele pieței, am evoluat de atunci în sectoarele de broderie și imprimare, fiind prima companie din România care a introdus imprimarea pe bază de textile pe piața noastră autohtonă de publicitate.

Pentru mai multe informații despre produsele și serviciile noastre, vă așteptăm cu plăcere la un tur virtual pe site-urile noastre sau personal în Sibiu, ori de câte ori vacanța sau călătoriile de afaceri vă vor aduce aici!