Cum comand

Crearea designului dvs. și plasarea unei comenzi pe Fan-Spot pentru produsele noastre personalizate este un proces simplu și ușor de utilizat.

Pasul 1 – ALEGEȚI PRODUSUL
Pentru a începe, vă invităm să utilizați secțiunea noastră dedicată articolelor personalizate. Acest pas vă va ajuta să decideți ce doriți să personalizați.

Pe fiecare pagină de produs, veți găsi informații complete despre metoda de fabricație, aspect, calitatea produsului, opțiunile de personalizare disponibile, cerințele minime de comandă și termenul de livrare.

Pasul 2 – ÎNCARCAȚI PROIECTUL Dvs.
După ce ați ales produsul pe care doriți să îl personalizați, vă încurajăm să încărcați orice grafică existentă sau să încărcați logo-urile dorite și să solicitați un design gratuit. 

Acest pas lansează întregul proces – totul fără nicio obligație financiară din partea dumneavoastră.

Pasul 3 – ANALIZA PROIECTULUI
După ce primim cererea dumneavoastră de proiectare, vom efectua o analiză amănunțită pentru a ne asigura de viabilitatea acesteia și pentru a confirma că putem să-i dăm viață. Putem oferi iterații și sugestii bazate pe expertiza noastră în cazul în care apar provocări.

Echipa noastră se angajează să asigure o comunicare clară în toate etapele, așa că tot ceea ce avem nevoie este feedback-ul dumneavoastră cu privire la ceea ce vă place sau nu. Acest lucru ne asigură o colaborare eficientă pentru a finaliza designul produsului dvs. personalizat.

Pasul 4 – Plasați comanda dvs.
Odată ce designul a fost confirmat, puteți finaliza procesul de achiziție online, ceea ce pune în mișcare procesul de producție.

Înainte de a începe procesul, aveți opțiunea de a solicita o mostră gratuită sau o fotografie a produsului pentru a vă asigura că sunteți complet mulțumit.